De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Word vrijwilliger tijdens de 100km-run!

Je hoeft niet zelf te lopen om één van de helden van de 100km-run te worden. Als vrijwilliger ben je op 24 maart even waardevol. Door de organisatie te ondersteunen als vrijwilliger, zorg je er immers voor dat er zoveel mogelijk geld naar kankeronderzoek gaat. Zo maak je als vrijwilliger ook mee het verschil!

Dus, wil jij samen met ons een succes maken van de 100km-run? Kijk dan hieronder waar en wanneer je kunt helpen en meld je nu aan als vrijwilliger voor de 100km-run. Heb je vrienden of familieleden die net als jij een handje willen toesteken? Registreer hen dan ook meteen. Na je registratie krijg je een bevestigingsmail. Midden maart ontvang je van ons een e-mail waar en wanneer we je precies verwachten. Houd er alvast rekening mee dat je je slechts voor één locatie kunt opgeven en dat je op eigen kracht naar deze locatie moet komen.

Alvast heel erg bedankt voor je inzet!

Persoonlijke gegevens
Zonder +32, puntjes en streepjes! (Bv. 0478123456)
Behoor je bij een van de deelnemende teams? Vul dan hier de naam van het team in.
* Je kan verschillende opeenvolgende shifts op dezelfde locatie aanduiden.
* Je kan verschillende opeenvolgende shifts op dezelfde locatie aanduiden.

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.