De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Word vrijwilliger tijdens de 100km-run!

Momenteel vind je hier de info zoals die gold voor de editie 2018. Voor de editie 2019 kunnen er wijzigingen zijn.

Je hoeft niet zelf te lopen om één van de helden van de 100km-run te worden. Als vrijwilliger en supporter ben je op 18 maart zeker even waardevol. Door de organisatie te ondersteunen, zorg je er namelijk mee voor dat er zoveel mogelijk geld naar kankeronderzoek gaat.

Dus, wil jij de handen uit de mouwen steken en samen met ons een succes maken van de allereerste 100km-run? Heb jij zin om bijvoorbeeld teams in te schrijven, lopers te bevoorraden of de barbecue aan de gang te houden? Kijk dan snel hieronder waar en wanneer je kunt helpen en meld je meteen aan als vrijwilliger voor de 100km-run. Ken je vrienden of familieleden die net als jij een handje willen toesteken? Registreer hen dan ook meteen. Na je registratie krijg je een bevestigingsmail, en begin maart ontvang je van ons meer details over waar en wanneer we je precies verwachten. Houd er alvast rekening mee dat je je slechts voor één locatie kan opgeven en dat je op eigen kracht naar deze locatie moet komen.

Alvast heel erg bedankt voor je inzet!

Persoonlijke gegevens
Zonder +32, puntjes en streepjes! (Bv. 0478123456)

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.