De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Ook zonder te lopen kun je bijdragen tot het succes van de 100km-run voor Kom op tegen Kanker. Heel wat van onze teams kunnen je steun namelijk goed gebruiken.

Deelnemen aan een event van een team, sponsoring van hun actie of van hun team zelf, ter beschikking stellen van materiaal voor hun inzamelactie of zelf een handje toesteken tijdens een actie ... je kunt een team een flinke duw in de rug geven.

Je kunt ook een gift storten ten voordele van een team op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van de negencijferige code van het team + het woordje "GIFT" (belangrijk!). Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar.

Teams

1
Wilrijk
2
Halle
1
Knokke
1
Hemiksem
1
Zomergem
5
Sint-Agatha-Berchem
1
Wilrijk
1
Klein-Gelmen

Pagina's

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.