De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Wonderteam

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 100kmrun@komoptegenkanker.be.

1 team
1175 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
1 team kan niet starten

Waarom binnen je comfortzone blijven als daarbuiten veel meer te beleven valt?!

 

Yep … het is zover!! Wij nemen deel aan de 100km-run op 24 maart 2019 In de Schorre in Boom.

Een tijdje geleden borrelde bij ons het idee om mee te doen aan een actie. We willen onze beste beentjes inzetten voor het goede doel Kom op tegen Kanker. Kanker is namelijk een ziekte waar spijtig genoeg bijna iedereen wel mee te maken krijgt. Ofwel bij zichzelf ofwel binnen de familie of vriendenkring.

Ons team bestaat uit:

Kathleen: de moedige deelneemster van de 4 neemt de 40 km voor haar rekening.

Dan volgt Katleen, onze impulsieve, hevige deelneemster, die vol enthousiasme de 30 km wil lopen.

Pim houdt ook wel van een uitdaging en gaat voor de 20 km en Lesley wil met plezier tijdens de laatste 10 km het team nog extra motiveren en de uitdaging aangaan om de laatste kilometers samen uit te lopen.

We hebben er alvast heel veel zin in en motiveren elkaar dagelijks om deze uitdaging tot een goed einde te brengen! Om te mogen starten hebben we 2500 euro nodig. Gaan jullie samen met ons deze uitdaging aan?

We hopen ons doel te bereiken zodat we samen als team kunnen deelnemen aan deze mooie actie!

 

Sportieve groeten,

 

Kathleen, Katleen, Pim & Lesley

 

Yes we can!!!

 

 

 

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 340060927

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.