De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Lions against cancer

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 100kmrun@komoptegenkanker.be.

1 team
1672 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
1 team kan niet starten

Lions against cancer

‘Find the fighter in you’

Wie zijn wij?

Onze lopers zijn Ismaël Ben-Al-Lal,  Björn Luyten, Filip Naten en Matthias Peetermans. Vier vrienden afkomstig uit Zoutleeuw. We kennen elkaar reeds sinds de lagere school. Alle vier zijn we gebeten door de sportmicrobe, we volgen elkaars prestaties via Strava. De uitdaging voor de 100 km run voor Kom op tegen Kanker, sprak ons dan ook onmiddellijk aan. Samen onze sportieve krachten bundelen ten voordele van kom op tegen kanker.  Voor de derde keer op rij zullen we in 2020 deelnemen aan de 100km-run.

Breng alvast onze lopers een stapje dichter naar de startmeet op 22 maart 2020 en steun ons team. Doe een gift via de ‘Steun dit team’-knop. Jouw gift gaat rechtstreeks naar klinisch onderzoek dat een directe meerwaarde biedt voor de behandeling van de kankerpatiënt.

Een welgemeende DANKJEWEL van ons allemaal.

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 340000404

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.