De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Gryp die dag!

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 100kmrun@komoptegenkanker.be.

1 team
941 EUR ingezameld
0 teams kunnen starten
1 team kan niet starten

Hoi!

Wij zijn 'Gryp die dag!'. Een team van vier sportliefhebbers die een warm hart toedragen aan zorg voor elkaar en jezelf. En elke dag leren genieten van kleine gelukjes, 'gryp die dag'!

Lopen is een moment voor jezelf, je kunt mentaal tot rust komen en anderzijds jezelf pushen tot limieten, genieten en afzien, hand in hand. Vechten tegen grenzen.

Dit laatste zien we ook op een andere manier terug bij personen en hun omgeving die getroffen zijn door kanker. Wij willen hen met deze deelname en onze acties een hand reiken om ook meer momenten van blijdschap te beleven. Zodat ook zij de combinatie van strijden en genieten kunnen krijgen en niet enkel het gevecht.

Genieten in de zin van elke kleine overwinning die ze bereiken, genieten in de zin van steun te krijgen van hun omgeving en professionals, genieten in de zin van samenhorigheid en een gemeenschappelijk doel.

Als wederdienst voor jullie steun, gaan wij ook onze limieten verleggen en lopen we samen 100 km op 22 maart 2020. Iemand 40, de andere 30, nog iemand 20 en dan nog 10 door ons vierde teamlid! Zo hopen wij samen over de finish te komen om jullie, die ons en deze actie steunen, te bedanken.

Merci voor jullie duwtje in de rug! Rut, Dieter, Tim & Jill

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 340041830

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.