De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Goeman Vastgoed

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 100kmrun@komoptegenkanker.be.

1 team
2940 EUR ingezameld
1 team kan starten
0 teams kunnen niet starten

Team Goeman Vastgoed was ook op de eerste editie van de 100km-run van de partij. Wat hebben we genoten van deze leuke sportieve ervaring (ondanks de extreme koude). In onze gedachten waren allen die ons nauw aan het hart liggen en de strijd verloren of nog dagelijks vechten tegen kanker.

We waren dan ook meteen overtuigd om er de volgende editie opnieuw bij te zijn. Op 24 maart 2019 zullen we samen 100 km lopen: 40 km (Sven Maes) - 30 km (Michael Maes) - 20 km (Sibille Goeman) - 10 km (Nathalie De Both).

Om dit mogelijk te maken, rekenen we ook op jouw steun. We hebben een aantal mooie, vooral sportieve, acties in petto: - triatlonpakjes Bioracer (nog slechts enkele beschikbaar!!) - wieleroutfits Bioracer (nog slechts enkele beschikbaar!!) - loopshirts Jako en last but not least ...  Een supercoole buff om het deze winter lekker 'hot' te houden (slechts 6 euro)! (reeds uitverkocht :D)

Goeman Vastgoed steunt al sinds 2010 de 1000 km en nu ook de 100km-run voor Kom op tegen Kanker. Want samen staan we sterker om kanker uit de wereld te helpen.

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 340004545

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.