De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Coffee and run

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 100kmrun@komoptegenkanker.be.

1 team
3090 EUR ingezameld
1 team kan starten
0 teams kunnen niet starten

Na een geslaagde en met emoties overladen eerste editie willen wij 'Team Coffee and Run' graag weer ons steentje bijdragen om deze vreselijke ziekte de wereld uit te lopen.

Laten we ons snel even voorstellen, van links naar rechts:

Ik ben Kristel, rondom mij werden verschillende mensen getroffen door kanker en ik voelde me heel machteloos omdat ik niet echt iets kon doen voor hen. Ondertussen heb ik al enkele keren mijn haren gedoneerd en doe ik mee aan deze actie om iedereen een hart onder de riem te steken.

Vrienden, familie, kennissen ... We kennen allemaal wel iemand die geconfronteerd wordt met kanker. Ik ben Anne (30) en om het onderzoek naar deze vreselijke ziekte te steunen, loop ik 24 maart 20 km. In mijn voorbereiding zie ik soms een beetje af, maar dat is niks in vergelijking met iemand die de strijd tegen kanker moet aangaan. Samen met mijn team wil ik graag kanker de wereld uitlopen.

Ik ben Peter, 55 jaar, woon in Bree, ben getrouwd en vader van 4 kinderen. Ik ben lid van de JEM (jogging- en marathonclub) en ga graag wandelen/lopen met mijn hond. Ik heb een zus verloren aan kanker en enkele jaren geleden kreeg mijn vrouw borstkanker. Daarom wil ik graag mijn steentje bijdragen aan dit mooie doel.

Ik ben Kim (36) en één van de weinigen die nooit echt van dichtbij afscheid heeft moeten nemen van mensen ten gevolge van kanker. Wel ben ik afgelopen editie serieus overweldigd door alle verhalen en emoties van andere deelnemers en toeschouwers. Lopen is mijn hobby, dus waarom die hobby niet combineren en lopen voor een goed doel en al die mensen die niet (meer) kunnen lopen. Met plezier loop ik de 40 km wetende dat vele andere mensen en langere strijd tegen kanker aangaan.

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 340019194

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.