De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

ARKS RUN4KAAT

Deze steunmodule is enkel bedoeld voor giften; een gift betekent dat er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van het team.

Jouw adresgegevens zijn beschikbaar voor Kom op tegen Kanker en voor de titularis van dit team. Deze gegevens kunnen o.a. gebruikt worden om je te bedanken voor je storting en je op de hoogte te houden van onze activiteiten. Ze kunnen worden opgeslagen in onze gebruikersdatabank, maar worden nooit doorgegeven aan derden. Wil je je gegevens inkijken, wijzigen of laten verwijderen, of wil je niet dat je gegevens beschikbaar zijn voor de titularis van dit team? Stuur dan een e-mail naar 100kmrun@komoptegenkanker.be.

1 team
5060 EUR ingezameld
1 team kan starten
0 teams kunnen niet starten

ARKS architecten loopt op zondag 24 maart 2019 de 100KM-RUN voor KOM OP TEGEN KANKER.

Dagelijks creëren we projecten waarin levenskwaliteit centraal staat. Ook wij worden van dichtbij geconfronteerd met de ziekte die zwaar inhakt op het levenscomfort van onze familie, vrienden, kennissen ...  Met onze deelname aan deze actie willen we iedereen een hart onder de riem steken en onze bijdrage leveren aan het wetenschappelijk onderzoek om de ziekte te bestrijden.

Onze trainingen zijn al een tijdje geleden gestart en worden stelselmatig opgedreven. Het volledige ARKS-team smijt zich om deze uitdaging met succes te volbrengen.

Jullie kunnen hieraan bijdragen door een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker met vermelding van de code van onze ploeg.

Alvast bedankt voor jullie steun.

Volg dit team

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop hierboven.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 340055974

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Acties van dit team

Dit team heeft momenteel geen acties.

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.