De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Sponsors en partners

De organisatie van de 100km-run heeft heel wat aarde in de voeten. Een goed verloop is enkel maar mogelijk is met de steun van sponsors en partners.

Onze dank gaat in de eerste plaats uit naar onze hoofdsponsor KBC, en naar UAntwerpen en het UZA, met wie we nauw samenwerken om er op 18 maart 2018 een topdag van te maken. Hun hulp en steun is werkelijk onmisbaar.

Daarnaast zorgen deelnemers aan de 100km-run voor een ongelofelijke sportieve prestatie die goed omkaderd moet worden. Daarvoor staat onze sportieve partner Golazo garant. Golazo zorgt ervoor dat lopers zich op 18 maart van niets moeten aantrekken, en zich enkel kunnen concentreren op hun run!

Campagnesponsor

Servicesponsors

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.