De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Registratie lopers

Om op 24 maart goed voor iedereen te kunnen zorgen, hebben we vooraf enkele gegevens nodig. Daarom moeten de lopers van alle teams voor 22 februari (12 uur) op de website worden geregistreerd en ingedeeld per afstand. De teamverantwoordelijken ontvangen een e-mail om hen hierbij op weg te helpen.

Verzamel als teamverantwoordelijke dus alvast de gegevens van al je lopers (naam, voornaam, geboortedatum, e-mailadres, gsm-nummer, noodnummer, maat voor T-shirt en of ze vegetarisch zijn of niet), en registreer hen één voor één. Dan kunnen wij zeker voor alle lopers de nodige bevoorrading en een T-shirt in de juiste maat voorzien.

Vink bij de registratie ook aan of de lopers medisch geschikt zijn om deel te nemen. Het is niet nodig om een medisch attest af te leveren.

Nadat de registratie is afgesloten, kan je de ingevulde gegevens van al je lopers wel blijven zien.

Nog vragen of problemen? 100kmrun@komoptegenkanker of 02 431 08 60.

Terug naar overzicht

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.