De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Volg je favoriete team via het tracking platform

18.03.2022

Volg je favoriete team via deze link. Je vindt het juiste team door de teamnaam of teamnummer in de zoekfunctie in te vullen. Alle 40km-lopers krijgen een chip in hun borstnummer zodat ze te volgen zijn via de website of telefoon. Doorheen het parcours zijn er verschillende meetpunten waar timingmatten zullen registreren wanneer een loper over dit bepaalde punt loopt. Op die manier kunnen supporters en teamgenoten op de kaart meevolgen waar de lopers zich bevinden. 

Op deze kaart vind je de locaties van de timingmatten. Vink 'Timing' aan en dan verschijnen de verschillende meetpunten, aangegeven met groene bolletjes.

Niet helemaal duidelijk hoe het platform werkt? Op deze pagina leggen we je het stap voor stap uit. 

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.