De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Slaap op wandelafstand van de start

22.12.2017

Op zondag 18 maart gaan onze lopers om 9u van start, en de registratie opent om 7u. Niet supervroeg, maar voor wie niet echt dicht bij Wilrijk woont, is een overnachting in de buurt mogelijk toch geen overbodige luxe. Hotel Drie Eiken, dat op wandelafstand van de start ligt, doet daarom een mooie geste voor onze deelnemers.

Lopers die in de nacht van 17 op 18 maart in Hotel Drie Eiken willen overnachten, kunnen genieten van het volgende aanbod (op basis van beschikbaarheid):

  • Comfort Single kamers aan €55 per kamer inclusief ontbijt
  • Comfort Twin kamers (2 aparte bedden) aan €60 op basis van 1 persoon of €70 op basis van 2 personen per kamer inclusief ontbijt
  • Comfort Double kamers (1 groot tweepersoonsbed) aan €60 op basis van 1 persoon of €70 op basis van 2 personen per kamer inclusief ontbijt

Wens je een kamer te reserveren, neem dan contact op met het hotel via 03 821 12 11 of info@drie-eiken.com. Vermeld de actiecode van je team om te kunnen genieten van de speciale voorwaarden.

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.