De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

De 100km-run verhuist naar De Schorre

19.09.2018

De eerste 100km-run voor Kom op tegen Kanker was een groot succes en dat is ook te merken aan het aantal inschrijvingen voor de tweede editie. Al meer dan 400 teams schreven zich ondertussen in. Om het comfort en de veiligheid van al deze teams te garanderen, verhuist de 100km-run naar een nieuwe locatie: het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom.

Deze unieke plek is de perfecte uitvalsbasis voor een nieuw en aantrekkelijk, groen parcours. Bovendien is er in De Schorre meer dan voldoende ruimte om je comfortabel voor te bereiden op de 100km-run en om tot rust te komen na je sportieve prestatie.

Dat betekent ook dat er in 2019 nog meer teams aan de 100km-run kunnen deelnemen. Ken jij vrienden, familieleden of collega’s die zin hebben in een sportieve uitdaging en die zich willen inzetten voor de strijd tegen kanker? Moedig hen dan zeker aan om een team in te schrijven.

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.