De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Hotelovernachting

HotelovernachtingMomenteel vind je hier de info zoals die gold voor de editie 2019. Voor de editie 2020 kunnen er wijzigingen zijn. 

Voor wie niet dicht bij De Schorre in Boom woont, is een overnachting in de buurt geen overbodige luxe. Hotel Drie Eiken, dat op een kwartiertje rijden van de start van de 100km-run ligt, doet daarom een mooie geste voor onze deelnemers.

Lopers die er in de nacht van 23 op 24 maart willen overnachten, kunnen genieten van dit aanbod (op basis van beschikbaarheid):

  • Comfort Single kamers aan € 58 per overnachting of € 73 per overnachting inclusief ontbijt
  • Comfort Twin kamers (2 aparte bedden) aan € 63 per overnachting op basis van 1 persoon of € 78 per overnachting op basis van 1 persoon inclusief ontbijt
  • Comfort Double kamers (1 groot tweepersoonsbed) aan € 70 per overnachting op basis van 2 personen of € 100 per overnachting op basis van 2 personen inclusief ontbijt.

Wens je een kamer te reserveren, neem dan contact op met het hotel via 03 821 12 11 of info@drie-eiken.com. Vermeld de actiecode van je team om te kunnen genieten van de speciale voorwaarden.

Terug naar overzicht

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.