De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Wafelverkoop op de Multiculturele markt

14 maart 2018

Op 18 maart 2018 nemen wij deel aan de 100km-run van kom op tegen kanker. Hiervoor moeten wij niet alleen een goede conditie, maar ook een financieel doel bereiken: 2500 euro die integraal naar kom op tegen kanker gaat! Dit geld gaan we inzamelen via diverse acties en giften.

Op 14 maart zijn we met onze foodtruck aanwezig op de multculturele markt op het mijnterrein in Heusden-Zolder om wafels te verkopen!

De multiculturele markt van Heusden-Zolder, beter bekend als de 'Turkenmarkt', is een begrip in Limburg en omstreken. Met zijn specifiek, divers en betaalbaar aanbod van onder meer exotische etenswaren, stoffen en gordijnen is de markt een van de grootste van Limburg. Elke 2de en 4de woensdag van de maand kan je flaneren langs de meer dan 170 standhouders. Deze markt gaat door op het Markt- en Schachtplein op het ondernemerspark De Schacht.

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.