De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Verkoop steunkaarten en troostpleisters

27 november 2021 31 december 2022

Het is voor kinderen vaak ontzettend moeilijk om verdriet/boosheid een plaats te geven en erover te praten. Vaak vinden ze de juiste woorden niet, slapen ze onrustig, of uiten ze het via fysieke pijn. Wanneer kindjes met iets zitten, iemand heel erg missen en op bepaalde momenten niet weten hoe zich te gedragen of ermee om te gaan, kunnen ze een troostpleister kleven. Hun omgeving weet dan onmiddellijk dat het om gemis, verdriet gaat. Zij helpen de kinderen om erover te praten of gewoon in stilte liefdevol nabij te zijn…

De troostpleisters zitten per 6 in een doosje met een originele boodschap.

Ze werden ontwikkeld en op punt gesteld door dr. Sofie Vanderoost, die overigens ook aan de start staat van de 100km run samen met haar broers Jef, Filip en Mattias en de padre familias Patrick  

Bestel je troostpleisters

Je kan kiezen voor een combinatiepakket met pleisters en een steunkaart of één van beide. 

De unieke steunkaarten op briefkaart-formaat (10x15cm) bevatten een originele cartoon van Kel.  

 

Meer informatie

+32474748106

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.