De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Verkoop sleutelhangers

25 december 2017 15 maart 2018

Onze hoofdsponsor staat helemaal  in lijn met deze actie. Niemand minder dan 'Mimi & Nina' (www.mimiandnina.be) zet mee zijn schouders onder onze actie. Voor wie hen nog niet kent, ga zeker een kijkje nemen op de site. Zeker voor mensen die met deze vreselijke ziekte geconfronteerd worden, bieden zij enige steun en verlichting tijdens de zware strijd. Mensen die immers het zware verdict krijgen en weten dat er chemo zal volgen, zien dit vaak als ergste tegemoet: kaal worden! Niet alleen voor de vrouwen onder ons, maar ook voor de mannen betekent het vaak een grote aantasting van hun eigenwaardig. 

Natuurlijk is iedereen welkom bij 'Mimi & Nina'! Chemo is immers niet de enige manier waarop we plots onze zo gekoesterde haren kunnen kwijtraken. 

Deze firma beseft dus zeer goed waar wij onze schouders onder zetten en schaarde zich achter ons initiatief. 

Gedurende deze periode verkopen wij leuke sleutelhangers, voor de prijs van 5€. Weg met die BOB-sleutelhanger, wij bieden u een nog waardevoller alternatief! Wie een sleutelhanger wenst, aarzel niet om iemand van ons aan te spreken, of via onze Facebookpagina contact op te nemen! Natuurlijk zullen wij deze ook bij hebben, zo lang de voorraad strekt, op al onze acties vanaf 25/12/2017!

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.