De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Verkoop (schuim)wijn

08 oktober 2018 15 maart 2019

We zijn er vroeg bij, maar de feestdagen komen er langzaam maar zeker aan... En vinden we niet elke week wel een reden om te feesten? Ja toch!

Ook dit keer weer verkopen we enkele schitterende kwaliteitswijnen, met dank aan de ondersteuning van Les Vignes. De aangeboden wijnen hebben hun prijskaartje weliswaar, maar we gaan er van uit dat de meeste mensen kwaliteit boven kwantiteit verkiezen, ook als ze een glaasje drinken. Als u dus familie of vrienden uitnodigt, zal u niet in verlegenheid gebracht worden als u deze wijn serveert!

IGT Rosso Siciliano Portantica: 10€ per fles

IGT Bianco Siciliano Portantica: 10€ per fles

Voor wie liever bubbelt, hebben we ook dit jaar de onvolprezen Prosecco Terre Gaie Brut: 13,5€ per fles, of 80€ voor 6 flessen. 

Proost!

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.