De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Verkoop bierpakketjes met 5 lekkere streekbiertjes

04 juli 2019 22 maart 2020

Om ons team én Kom op tegen kanker te steunen kan je een lekker én leuk (eindejaars)cadeautje voor jezelf of iemand anders bestellen. Wij bieden u een met zorg samengesteld luxe bierpakketje aan met 5 speciale ambachtelijke (streek)biertjes, aan de zeer democratische prijs van 13 €.

Bestellen kan door simpelweg contact op te nemen met één van de teamleden die uw bestelling zal noteren.

U kan ook een bestelformuliertje downloaden dat u kan invullen en aan één van de teamleden kan bezorgen, of u kan uw bestelling online doorgeven door te klikken op onderstaande link en de gewenste leverwijze op te geven U ontvangt dan tevens per mail een bevestiging.

Online bestellen: https://www.cognitoforms.com/Home838/BestellingBierpakketjes

Een bestelformulier om af te drukken en in te vullen vind je hier:  http://users.telenet.be/moonman/mailing100kmrun/bestelformulier_bierpakketjesv2.doc

Download hier de flyer van de bierpakketjes.

Hier een beetje informatie over de inhoud van het bierpakketje:

2290: 2290 is de postcode van het plezantste dorp in de kempen en bij uitbreiding de wereld. Vorselazarus wil deze fierheid mee uitdragen en brouwde een smaakvol bier om van te genieten, net als van het leven in Vorselaar. 2290 is een licht blond bier van hoge gisting met een fruitig karakter en licht bittere afdronk. Schol!

Vals Paterke Sil: Brouwer Ivan Geudens lanceert Het Vals Paterke Sil. Een fruitig en goed doordrinkbaar bier. Van het lichtrode bier van 6% maakte hij gebruik van natuurlijke sappen van krieken en appels in plaats van extracten. Eikenhouten schilfers zorgen voor een zachte vanilletoets. Het bier krijgt dan weer een frisse smaak dankzij de citrustoets van de Amerikaanse hop.

Zeunt: Dit delicieuze, en lichtjes verraderlijke Geelse streekbier werd voor het eerst gebrouwen naar aanleiding van de Sint-Dimpnaommegang van 2000, een recept van meester-brouwer-hobbyist Jul Molenberghs. Haar geestelijke vader gaf het lekkere bier ‘dat naar meer smaakt’ de naam ‘Zeunt’. Smaakt nog lekkerder in gezelschap van Zeuntbrood, Zeuntpaté en Zeuntkaas.

Semmeleir: Brouwerij Vissenberg uit Nijlen brengt heel wat unieke bieren op de markt, vaak met ingrediênten uit de regio die erin verwerkt worden. Zo worden onder meer aardbeien en honing in sommige van hun bieren verwerkt. Onder het motto "Hop doet leven" bieden wij u een Semmeleir aan: een blonde, lichtbittere dorstlesser met 6,5 % alc. en ideaal voor een zonnige najaarsdag.

Baskwadder Special Hop 2019: Baskwadder, het monster dat `s nachts in de bossen van de Kempen zou ronddwalen en gebruikt werd om de kinderen bang te maken zodat ze zeker voor het donker uit de bossen huiswaarts gingen, herdacht met dit ambachtelijk volmout speciaal bier van hoge gisting. Toegankelijk speciaal blond bier, gebrouwen met eigen verse hop (chinook, galena en centennial). Een buitenkansje !Alvast van harte bedankt! Natalie, Bedankt én Schol ;-)

Sonja, Natalie, Eef, Louis, Dirk - Team Bosloop KOTK

Meer informatie

Affiche (695.11 KB)
0478462981

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.