De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Testmarathon

11 januari 2019 12 januari 2019

In samenwerking met SportMed & Private Fitness Amigos organiseren wij op vrijdag 11 januari 2019 en zaterdag 12 januari 2019 de 'SportMed TestMarathon ten voordele van Kom op tegen Kanker'. Er wordt de mogelijkheid geboden om in te schrijven voor een SportMed Coaching voor een Actievere Levensstijl. 

De deelnameprijs van €27,- gaat integraal naar 'Kom op tegen Kanker' (Normale prijs voor een individueel SportMed Approved Coaching bedraagt €109).

Wat kan u verwachten? 

Bij aanvang zal u een intakegesprek hebben met een SportMed Coach om duidelijk uw persoonlijke behoefte in kaart te brengen. Vervolgens zal de SportMed Coach uw lichaamssamenstelling meten en ondergaan we een inspanningsproef (u kan kiezen voor een fiets- of loopproef) om uw uithoudingsvermogen in kaart te kunnen brengen. De doorlooptijd hiervan zal ca. 45 min duren. Na het doorlopen van de metingen en inspanningsproef kan u aan de eerst volgende (of een latere) debriefing deelnemen. Tijdens deze debriefing zal uw persoonlijk testrapport overhandigd worden en krijgt u een uitgebreide toelichting over de interpretatie van uw testresultaten en uw persoonlijk trainingsprogramma.

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.