De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Ontbijtpakketten aan huis geleverd!

13 januari 2019 07:00

Wij zijn Siebe Vanderjeugt, Mieke Maeyaert, Liesbeth Ballieu en Jora Kesteloot. Op 24 maart nemen wij deel aan de 100 km run voor Kom op tegen Kanker in Antwerpen. De naam van ons loopteam is: 'Klimrankers'. Voor dit evenement dienen wij 2500 euro te verzamelen ten voordele van Kom op tegen Kanker. We verkopen hiervoor rijkelijk gevulde ontbijtmanden aan huis (enkel in regio Ieper en Poperinge met deelgemeenten, regio Beveren aan de IJzer en regio Vleteren). Jullie kunnen de ontbijtmanden ook zelf ophalen aan De Klimrank (Deken de Bolaan 2 te Poperinge). Wanneer? zondagmorgen 13 januari (tussen 7.00 en 9.00) Kostprijs? 8 euro voor volwassenen, 5 euro voor kinderen Hoe bestellen? uiterlijk tegen 3 januari  mailen naar: komop.ontbijt@hotmail.com Hoe betalen? contante betaling bij bestelling of via overschrijving op het nummer BE94 0639 5279 9814. Gelieve als mededeling het leveradres + het aantal ontbijten (V=volwassene, K=kind) te vermelden. Alvast bedankt voor jullie steun!

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.