De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Lippenbalsem tegen Kanker

10 oktober 2018 24 maart 2019

Om de aankomende winterse koude wat te verzachten en ons 'potje' wat te spijzen verkopen wij terug smeuïge lippenbalsems omhuld in een warm blauw jasje. Vorig jaar was de verkoop een groot succes en ook dit jaar willen we terug evenaren t.v.v. Kom op tegen Kanker. Bij aankoop van één of meer van deze leuke hebbedingetjes geniet je niet alleen onze eeuwige dankbaarheid maar krijg je er een zoen bovenop! Lippenbalsem aan 5euro/stuk om de toekomstige vriestemperaturen te doorstaan + een kus erbovenop :-)  Via één van onze teamleden, via email of via onze Facebook-pagina kan je er altijd bestellen. Alvast een warm dankjewel voor jullie steun en bijdrage! 

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.