De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Lieferingse Kasseide jogging / veldcross

20 januari 2018 09:00

Onze 2e activiteit vindt plaats in Lieferinge, de oorspronkelijke thuisbasis van 1 van de teamleden (Bouter Neuckermans). U kan kiezen uit 2 parcours:

 

Kasseide jogging

Naar voorbeeld van een gelijkaardige actie van Bouter zijn vader (Rudy Neuckermans) in 1992, toen ten voordele van Artsen Zonder Grenzen, organiseren wij een recreatieve jogging. Deelnemers lopen een uitgepijlde lus van om en bij de 2,5 km en elke loper kan 1 of meerdere rondjes lopen/wandelen. Zowel de geoefende loper, de start-to-runner als gezinnen met kinderwagen komen hier aan hun trekken. We leggen geen maximum aan rondjes op, dat mag elke deelnemer voor zich uitmaken.

  • Starttijd: tussen 9h en 15h doorlopend
  • Startplaats: Lieferinge Plaats aan De Kasseide

 

Veldcross

De uitgestippelde route voor het parcours langs Lieferingse velden, bedraagt ongeveer 8km. Hiervan is er 50% onverhard. Gezien de tijd van het jaar is een degelijk paar schoenen die best vuil mogen zijn aan de orde.

  • Starttijd: 11h
  • Startplaats: Muntstraat - inschrijving tot 10h45 

"KOMKOTK"

King Of the Mountain voor Kom Op Tegen Kanker: het doelpubliek van deze sub-activiteit zal verstaan waarvoor KOM (King Of the Mountain) staat. We willen aan elke atleet die zich geroepen voelt, de mogelijkheid bieden om individueel het record van 1 rondje (Kasseide- jogging) te verbreken. Deze KOM kan op elk moment van de dag (meermaals indien gewenst) gelopen worden. U moet enkel een seintje geven voor het opnemen van de tijd. Aan het einde van de dag wordt dan 1 winnaar bekend gemaakt en deze ontvangt een prijs.

  • Starttijd: tussen 9h en 15h doorlopend
  • Startplaats: Lieferinge Plaats aan De Kasseide

 

De inschrijvingen gebeuren op Lieferinge Plaats aan De Kasseide. Het inschrijvingsgeld bedraagt 10 euro, verzekering en herbruikbare drinkbeker inbegrepen. Op Lieferinge Plaats is ook bevoorrading voorzien. Aan het einde van de sportieve prestatie is er de mogelijkheid tot het nuttigen van een aantal recuperatiedrankjes en snacks (hotdogs, verse soep) in buurthuis De Kasseide. Uiteraard kunnen ook de supporters van de atleten hier terecht.

 

Kan u er niet bij zijn? U kan ons team eveneens steunen door een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT 340000808" (teamcode).  Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat.)

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.