De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Grote wijnverkoop

19 september 2018 14 oktober 2018

The beauties and the beasts hopen om op zondag 24 maart aan de start te verschijnen van de 100km-run voor Kom op tegen Kanker! Als eerste actie om onze 2500 euro startgeld bijeen te zamelen, houden wij een grote wijnverkoop. Geniet mee en steun het wetenschappelijk kankeronderzoek!

Wij hebben 2 lekkere wijnen uitgekozen voor deze verkoop, een rode uit Puglia, Italië en een witte uit Castilla-La Mancha, Spanje.

Rood: San Luigi Sigillo dell'Enologo Negroamaro del Salento IGT 2017 De San Luigi Sigillo dell'Enologo Negroamaro del Salento is een meesterlijke wijn van absolute topklasse! Zondoorstoofde fruitige geuren van zwarte bessen, pruimen, zoete specerijen, koffie en chocolade dansen samen verleidelijk uit het glas. De fluweelzachte, volle en vlezige smaak zit boordevol rood fruit, zoete specerijen en lichte kruidige tonen. Deze charmante Italiaanse topwijn gemaakt van 100% handgeplukte Negroamaro druiven heeft een lange zwoele afdronk en weet meteen verleiding te geven naar meer van deze unieke wijn.

Wit: Calle Principal Sauvignon Blanc Edicion Limitada, 2017 Deze Sauvignon Blanc - Edicion Limitada van Calle Principal is een rijkelijk frisse en elegante witte wijn met een overvloed aan citrus, groene appel en peer. De smaak is soepel en zacht met veel finesse en elegantie. De lange afdronk is aangenaam fris en prachtig in balans.

Bestellen De flessen kosten € 10 per stuk, ze kunnen per fles of per doos van 6 besteld worden. Bestellen kan door een mail te sturen naar één van onderstaande email adressen. Betaling cash bij levering. Datum levering af te spreken. ilse_de_canck@telenet.be heidi.bresseleers@telenet.be ann.possemiers@telenet.be an.vancleempoel@skynet.be

 

Meer informatie

Affiche (1.81 MB)

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.