De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

365 dagen persoonlijke begeleiding naar uw doelen!

09 mei 2019 09 juni 2020

SportMed Benelux biedt uitzonderlijk en voor een beperkte groep een voordelig en voor iedereen toegankelijk concept aan. Wenst u de volgende 365 dagen professioneel begeleid te worden naar uw persoonlijk doel (uithoudingsvermogen verbeteren, fitter en energieker voelen, gewichtsverlies, naar een sportieve uitdaging toe werken,...) dan kan u best nu hier inschrijven voor uw eerste contact met uw SportMed Coach.

200 personen kunnen genieten van 1 jaar begeleiding van het SportMed team voor slechts €159,- (normale prijs €445,-). Met uw deelname steunt u tevens ook team 'Gryp die dag!', €25,- van de deelnameprijs gaat namelijk integraal naar Kom op tegen Kanker.

Voor meer info of inschrijving: http://www.deelnemen.be/evenementen.asp?m=31

Wees er snel bij!

Sportieve groeten

Team 'Gryp die dag!'

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.