De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Aansluitpost 10km-lopers

Momenteel vind je hier de info zoals die gold voor de editie 2019. Voor de editie 2020 kunnen er wijzigingen zijn. 

Op de aansluitpost voor de 10km-lopers wordt een verwarmde tent voorzien. De lopers krijgen er ook warme dranken aangeboden en kunnen er hun sportzakken achterlaten. Die worden daarna naar de finish gebracht.

Opgelet: de aansluitpost is beperkt toegankelijk en heeft geen parkeerplaatsen. Het is daarom niet mogelijk om zelf naar de aansluitpost te rijden, ook niet als supporter. De bus die de lopers naar de 10km-aansluitpost brengt, vertrekt om 10 uur aan De Schorre.

Bekijk hier het plan van de evenementzone om te weten waar de bus precies vertrekt. Het is ongeveer vijf minuten wandelen naar de opstapplaats.

Terug naar overzicht

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.