De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Aanmelden

Momenteel vind je hier de info zoals die gold voor de editie 2019. Voor de editie 2020 kunnen er wijzigingen zijn. 

Om de aanmelding voor vertrek vlot te laten verlopen, hebben we aan elk team een uniek teamnummer toegekend. Dit nummer ontvang je via e-mail. Zorg dat je dit nummer zeker bij de hand hebt bij het aanmelden van je team. Dat kan vanaf 7.30 uur aan de registratiestand op De Schorre.

Aan deze registratiestand krijg je een envelop met daarin het borstnummer voor elk teamlid, de drank- en eetbonnetjes voor de lopers en een voucher voor een gratis KBC-sjaaltje/nekwarmer per loper (af te halen aan de KBC-stand).

Om de loopshirts af te halen, heb je geen voucher nodig. Deze kun je vanaf 7.30 uur aan de balie naast de registratiebalie afhalen met je teamnummer. De shirts zijn per team verpakt.

Bekijk hier het plan van de evenementzone om te zien waar je precies terechtkunt.

Terug naar overzicht

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.