De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Aanmelden

Om de aanmelding voor vertrek vlot te laten verlopen, hebben we aan elk team een uniek teamnummer toegekend. Dit nummer ontvangen de lopers via e-mail. Zorg dat je dit nummer zeker bij de hand hebt bij het aanmelden. Dat kan vanaf 7.30 uur in team bij de inschrijvingsstand op De Schorre. De 40km-lopers starten om 9.30 uur.

De lopers ontvangen bij de inschrijving een envelop met daarin het borstnummer voor elk teamlid (incl. veiligheidsspelden). Aan elk borstnummer hangen vijf afscheurbare vouchers. Met deze vouchers kun je

  • je persoonlijke loopshirt afhalen (model, maat en afstand zoals doorgegeven door je titularis bij de registratie en consulteerbaar op de teambeheerpagina).
  • je bagage veilig achterlaten aan de bagagestand op De Schorre of in de bagagebestelwagen op de aansluitpost.
  • bij aankomst een gratis drankje en goodiebag ophalen.
  • aanschuiven aan de cateringstand op De Schorre.

    Terug naar overzicht

De 100km-run is een actie voor Kom op tegen Kanker

Zoek en steun een actie ten voordele van Kom op tegen Kanker, zet er zelf een op of neem deel aan het Plantjesweekend of de 100km-run.

Zorgvrijwilliger of actievoerder worden? Een gift doen? Een nalatenschap schenken? Er zijn tal van manieren om mee te helpen!

Kom op tegen Kanker investeert sterk in psychosociaal en biomedisch onderzoek. Lees meer over de talrijke projecten die we steunen.

Je hebt kanker? Dat heeft op heel wat vlakken ingrijpende gevolgen. Ontdek welke steun wij bieden.

Lees meer over de beleidsvoorstellen en standpunten. Ontdek wat we al hebben kunnen realiseren op dit vlak.